Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Ομιλίες arrow Χαιρετισμός στη Συνδιάσκεψη Απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 793826

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Χαιρετισμός στη Συνδιάσκεψη Απόδημου Ελληνισμού της ΝΔ Εκτύπωση
08.03.09

Χαιρετισμός Μαργαρίτη Σχοινά στη Συνδιάσκεψη Απόδημου Ελληνισμού
της Νέας Δημοκρατίας
Ντίσελντορφ 6-7 Μαρτίου


ImageΟ Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς συμμετείχε με ομάδα συναδέλφων του (Ρ.Κράτσα, Μ.Παναγιωτοπούλου, Γ.Παπαστάμκο, Μ.Μαυρομμάτη, Μ.Αγγελάκα) στην  Συνδιάσκεψη  για τον Απόδημο Ελληνισμό που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας  στις 6 και 7 Μαρτίου εν όψει των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου, παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρη Ζαγορίτη, στελεχών της κεντρικής διοίκησης του κόμματος και εκατοντάδων αποδήμων από όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Ο κ. Σχοινάς απήυθυνε στη Συνδιάσκεψη τον παρακάτω χαιρετισμό:


 Αγαπητέ φίλε Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής,
 Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τη Βουλή των  Ελλήνων,

Δεν υπάρχει πιο συγκινητικό γεγονός από το να ξεκινάμε την προεκλογική μας εκστρατεία για τις ευρωεκλογές απευθυνόμενοι σε εσάς, τους Έλληνες αποδήμους. Όλοι εσείς έχετε ταυτίσει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με την Ευρώπη και αποτελείτε χωρίς αμφιβολία το πιο ευρωπαϊκό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Ο προεκλογικός μας αγώνας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου θα είναι έντονος και απαιτητικός. Δεν θα μιλήσουμε για την Ευρώπη σαν μια αφηρημένη έννοια που αφορά τους λίγους και τους ειδικούς. Θα μιλήσουμε  για μια Ευρώπη που μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Για μια Ευρώπη που είναι ιμάντας επίλυσης προβλημάτων και που προσδίδει προστιθέμενη αξία στη ζωή μας ιδιαίτερα στις τωρινές δύσκολες στιγμές της οικονομικής κρίσης.

Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε απέναντί μας αντιπάλους που ακόμα πριν πέντε μήνες αμφισβητούσαν την επερχόμενη κρίση κάνοντας λόγο για « το άλλοθι της οικονομικής κρίσης». Αυτοί που δεν είχαν καταλάβει το τι συμβαίνει στην Ευρώπη και τον κόσμο θέλουν τώρα να μας πείσουν ότι έχουν σχέδιο να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που πριν από λίγο αγνοούσαν  .

Ετοιμαζόμαστε για έναν μεγάλο προεκλογικό αγώνα που θα μας φέρει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε κάθε κέντρο του Ελληνισμού. Έχουμε αξιόπιστο ηγέτη, κομματικό μηχανισμό μάχης και στελέχη αποφασισμένα να εξηγήσουν, να υπερασπιστούν και να τεκμηριώσουν τις θέσεις μας.

Το κόμμα μας τρέχει στον εσωτερικό διάδρομο της προεκλογικής κούρσας που ίσως προς στιγμή δίνει την επιφανειακή εικόνα μιας οπτικής υστέρησης σε σχέση με τον αντίπαλο. Μη ξεχνάτε όμως ότι στη τελική ευθεία του αγώνα ο αθλητής του εσωτερικού διαδρόμου έχει το πλεονέκτημα να προηγηθεί και να κόψει πρώτος το νήμα. Σας διαβεβαιώνω ότι ακριβώς αυτό θα συμβεί και αυτή τη φορά.

Με αυτές τις σκέψεις σας καλώ όλες και όλους να ριχτείτε στον αγώνα για τη νίκη των ιδεών μας και τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή σε ένα απαιτητικό ευρωπαϊκό περιβάλλον όπου η φωνή των εκπροσώπων μας πρέπει να ακουστεί δυνατά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ξεκινάμε έναν ωραίο αγώνα γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θέληση για νίκη. Θα χρειαστούμε τις προσπάθειες και τη βοήθεια όλων σας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μόνη μάχη που δεν κερδίζεται είναι αυτή που δεν δόθηκε ποτέ.

Σας ευχαριστώ πολύ, καλό αγώνα! 

Τελευταία ανανέωση ( 08.03.09 )
 
Επόμ. >
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2021 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla