Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στο CEDEFOP
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1100814

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στο CEDEFOP Εκτύπωση
27.06.08

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP) επισκέφθηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Σχοινάς Μαργαρίτης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Διευθύντριας του Κέντρου κ. Aviana Bulgarelli. Ως γνωστόν, το CEDEFOP αποτελεί τον μοναδικό αποκεντρωμένο ευρωπαϊκό οργανισμό που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από το 1995 (το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων έχει επίσης την έδρα του στη Θεσσαλονίκη, αλλά ολοκληρώνει τη λειτουργία του στο τέλος του 2008).

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στο CEDEFOP, ο κ. Σχοινάς ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου από την Διευθύντρια, τον Υποδιευθυντή και τους επιτελείς του CEDEFOP και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια έτσι ώστε η πόλη να συνεχίσει ν’ απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της λειτουργίας του σημαντικού αυτού οργανισμού. Υπολογίζεται ότι η λειτουργία του CEDEFOP συνεισφέρει άμεσα και έμμεσα κέρδη     11 εκ ευρώ ετησίως στην τοπική οικονομία.
Το CEDEFOP είναι ο ευρωπαϊκός οργανισμός που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της ΕΕ για τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης. Παρέχει στοιχεία προερχόμενα από επιστημονική έρευνα και στατιστικές μελέτες που ενισχύουν την ευρωπαϊκή συνεργασία ως προς την ανάπτυξη των πολιτικών κατάρτισης και συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις κυβερνήσεις των κρατών μελών προς την επίτευξη του στόχου αυτού.

Με την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Σχοινάς δήλωσε: « Η σημερινή επίσκεψή μου στο CEDEFOP σκοπό έχει την αναγνώριση της σημαντικής του συμβολής τόσο στο θέμα της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ευρώπη – που βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής για την ανταγωνιστικότητα της ΕΕ- όσο και την στήριξη της διοίκησης και των εργαζομένων στο Κέντρο που με την παρουσία τους συνεισφέρουν σημαντικά στην ευρωπαϊκή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης. Ευχαριστώ τη Διευθύντρια για την ευγενική πρόσκληση και διαβεβαιώνω ότι ως Μακεδόνας ευρωβουλευτής αλλά και μέλος της επιτροπής προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα στηρίξω το CEDEFOP  με κάθε δυνατό μέσο».

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla