Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Επίσκεψη Ευρωβουλευτών του ΕΛK στην Τουρκία
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1102244

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Επίσκεψη Ευρωβουλευτών του ΕΛK στην Τουρκία Εκτύπωση
04.06.08

ImageΜαργαρίτης Σχοινάς: " Να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα επιχειρηματικής συνεργασίας- η οικονομία εξίσου σημαντική με την πολιτική"


Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η επίσκεψη ομάδας ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος στην Τουρκία στα πλαίσια της κοινής πρωτοβουλίας των οργανώσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις SME-UNION και TUSKON που πρόσκεινται αντίστοιχα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Kόμμα και στο Kόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKΡ) του πρωθυπουργού Ερντογάν.

Στην αντιπροσωπία του ΕΛK συμμετείχαν οι ευρωβουλευτές A.Πέτερλε (Σλοβενία), Σ.Γιαλοβιέφσκι (Πολωνία), ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς και η αντιπρόεδρος της SME-UNION κυρία N.Mιχαΐλοβα (Βουλγαρία).
Στα πλαίσια της επίσκεψης η ομάδα των ευρωβουλευτών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο A. Γκιουλ, τον πρωθυπουργό T. Ερντογάν καθώς επίσης και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων Ρ.Xισαρσίκλιογλου. Kατά τη  διάρκεια των συναντήσεων αυτών συζητήθηκαν εκτενώς η προενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την ΕΕ, οι προοπτικές οικονομικής συνεργασίας μεταξύ ευρωπαϊκών και τουρκικών MMΕ καθώς επίσης και η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα διευκολύνουν τις συστηματικές επαφές μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων μέσω των δύο κομμάτων τα οποία αποδίδουν και ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.  

Mε την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Mέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Mέλος της Mεικτής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, δήλωσε: "H επίσκεψη και οι υψηλού επιπέδου επαφές στην Τουρκία μας έδωσαν την ευκαιρία να τονίσουμε και πάλι στους συνομιλητές μας ότι η αρχή πλήρης ένταξη-πλήρης συμμόρφωση παραμένει η κυρίαρχη θέση του ΕΛK στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας. Εξίσου σημαντική με την πολιτική είναι όμως και η οικονομία όπου τα περιθώρια μεταξύ ευρωπαϊκών και τουρκικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι υπαρκτά αλλά ακόμα ανεκμετάλλευτα. Τόσο το ΕΛK όσο και το AKΡ έχουν τη δυνατότητα και τη βούληση να προωθήσουν σχετικές πρωτοβουλίες. Να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατότητα". 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla