Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου arrow Στην Αθήνα η Ολομέλεια του Ε.Λ.Κ. τον Ιούνιο του 2009
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1102271

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Στην Αθήνα η Ολομέλεια του Ε.Λ.Κ. τον Ιούνιο του 2009 Εκτύπωση
29.05.08

Ιούνιος 2009: H Ολομέλεια των νεοεκλεγέντων και απερχόμενων Ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος θα συνεδριάσει στην Αθήνα

O επικεφαλής των ευρωβουλευτών της NΔ, κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από πολύμηνες σχετικές διαβουλεύσεις επέτυχε την διοργάνωση της Ολομέλειας των ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Kόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής Ομάδος του Ευρ. Κοινοβουλίου, τον Ιούνιο του 2009 στην Αθήνα.

 

H συγκεκριμένη Ολομέλεια, στην οποία θα συμμετάσχουν πάνω από 600 άτομα, θα συμπεριλαμβάνει τόσο τους Ευρωβουλευτές που θα εκλεγούν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009 όσο και τους απερχόμενους, μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς επίσης και εκατοντάδες υπηρεσιακούς παράγοντες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.  

Πρόκειται για ένα εξαιρετικής σημασίας γεγονός στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει η αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών του 2009, θα χαραχθεί η στρατηγική πολιτική του ΕΛK για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο 2009-2014 και θα συζητηθεί ο καταμερισμός εργασίας ανάμεσα στις εθνικές ομάδες που απαρτίζουν την κοινοβουλευτική ομάδα του ΕΛK.

O επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης δήλωσε σχετικά: " Εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εκφράζω τη μεγάλη μου ικανοποίηση για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού γεγονότος στη χώρα μας που επετεύχθη μετά από πολύμηνη συστηματική δουλειά. H διοργάνωση της Ολομέλειας στην Αθήνα επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό και βαρύνοντα ρόλο της NΔ στα ευρωπαϊκά δρώμενα και θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία όχι μόνο για την προώθηση των ελληνικών θέσεων, αλλά και για την τουριστική προβολή της χώρας μας σε έναν διευρυμένο κύκλο διαμορφωτών της ευρωπαϊκής κοινής γνώμης" .

 

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla