Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099339

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Οριστική έγκριση του Galileo από την Ολομέλεια του Ε.Κ Εκτύπωση
22.04.08

Το Ευρωπαϊκό GPS θα αλλάξει τη ζωή μας

Ενημερωτικές Εκδηλώσεις στην Ελλάδα

Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα την Έκθεση για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ευρωπαϊκού προγράμματος δορυφορικής ραδιοπλοήγησης Galileo. Το Galileo αποτελεί τον πυλώνα της Imageαναδυόμενης ευρωπαϊκής διαστημικής πολιτικής και μια πραγματική, ευρωπαϊκή, εναλλακτική λύση στο μονοπώλιο του αμερικάνικου GPS. Οι αλλαγές που θα επιφέρει το Galileo στην καθημερινότητά μας θα είναι πολλές και σημαντικές, αφού θα δημιουργήσει πληθώρα εφαρμογών προς όφελος όλων των Ευρωπαίων πολιτών σε τομείς όπως οι μεταφορές, οι τηλεπικοινωνίες, η γεωργία, η πυροπροστασία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.

Στην παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Σώματος ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Εισηγητής της Επιτροπής Προϋπολογισμών για το Πρόγραμμα Galileo αλλά και μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη διαδικασία συνδιαλλαγής με το Συμβούλιο, τόνισε:

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πλήθος δυνατοτήτων χρηματοδότησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από την Ε.Ε Εκτύπωση
17.04.08

Αναλυτική απάντηση του Επιτρόπου Verheugen στον Μαργαρίτη Σχοινά για τους τρόπους πληροφόρησης, το περιεχόμενο και τις προϋποθέσεις των χρηματοδοτήσεων

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) αποτελούν σήμερα την ατμομηχανή της Ευρωπαϊκής οικονομίας αφού ενισχύουν την απασχόληση προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 100 εκατ. ευρωπαίους εργαζομένους και συμβάλουν σημαντικά στην ανάπτυξη καινοτόμων σχεδίων.

Οι δυνατότητες χρηματοδότησης των ΜΜΕ από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολλές. Πρώτον, μέσω επιδοτήσεων που χορηγούνται άμεσα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεύτερον, μέσω των προγραμμάτων που διαχειρίζονται οι εθνικές και οι περιφερειακές αρχές των κρατών μελών και τρίτον, μέσω συγκεκριμένων χρηματοδοτικών μέσων. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Επιτρόπου Günter Verheugen σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά.


 

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αποκαθιστούν την αλήθεια Εκτύπωση
16.04.08

Oι ευρωβουλευτές της NΔ αποκαθιστούν την αλήθεια και την ισχύουσα νομική πραγματικότητα σε σχέση με την εκδήλωση γνωστών κύκλων  σε αίθουσα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

ImageΕν όψει της προγραμματισμένης για αύριο (17-04-2008) εκδήλωσης του κόμματος των Πρασίνων και της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας με  θέμα τις «αγνοημένες μειονότητες στην Ελλάδα» (Ignored Minorities in Greece), η Κοινοβουλευτική Ομάδα της NΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απέστειλε στους διοργανωτές την παρακάτω επιστολή προς αποκατάσταση τόσο της αλήθειας, όσο και της ισχύουσας νομικής πραγματικότητας.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: "Χαιρετίζω την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στην Ελλάδα" Εκτύπωση
08.04.08

Ζαν Κλόντ Γιούνκερ: "Χαιρετίζω την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό στην Ελλάδα - Χωρίς αυτή την αλλαγή το ελληνικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης δεν θα ήταν βιώσιμο".


Ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τη Δευτέρα, 8 Απριλίου 2008, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά τόνισε τα παρακάτω:

"Χαιρετίζω την ψήφιση του νόμου για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για μία σημαντική διαρθρωτική αλλαγή.

Υπήρχαν στοιχεία στο ελληνικό καθεστώς συνταξιοδότησης, τα οποία το καθιστούσαν μη βιώσιμο σε βάθος χρόνο• για αυτό εκτιμώ ότι  ο πρόσφατος ελληνικός νόμος ήταν αναγκαίος.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μαργαρίτης ΣΧΟΙΝΑΣ ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης Εκτύπωση
28.03.08

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαργαρίτης Σχοινάς την Τετάρτη στις 14.00 θα είναι ομιλητής στην  εκδήλωση που οργανώνει η ΔΑΠ ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. σε αμφιθέατρο της Σχολής, εν όψει των φοιτητικών εκλογών της 9ης Απριλίου με θέμα: «Η ευρωπαϊκή προοπτική του νομικού επαγγέλματος μέσα στα πλαίσια του προβληματισμού:«Μετά το πτυχίο Νομικής τι?».

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
 
ΕΣΠΑ 2007 - 2013: Η Ε.Ε επιβεβαιώνει τις ελληνικές πρωτιές Εκτύπωση
26.03.08

Πρώτη η Ελλάδα, μεταξύ των 15 παλαιών κρατών μελών και μόλις μετά τη Μάλτα μεταξύ των 27, έλαβε από την Επιτροπή την έγκριση του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-2013 (ΕΣΠΑ). Αυτό προκύπτει από την απάντηση της αρμόδιας Επιτρόπου Danuta Hübner, σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά.

Σύμφωνα με την απάντηση της Επιτρόπου στον Έλληνα Ευρωβουλευτή, η Ελλάδα έχει μεταξύ των 27 το μικρότερο χρονικό διάστημα διαπραγμάτευσης -μόλις δύο μηνών-, τη στιγμή που η Πορτογαλία χρειάστηκε 6 μήνες, η Γαλλία 5 μήνες και η Ιταλία 4 μήνες.

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν την Έκθεση για φορολογία στο πετρέλαιο κίνησης Εκτύπωση
13.03.08

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν σήμερα την Έκθεση Schmidt στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προβλέπει  τη σταδιακή αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου Κίνησης στα 359 Ευρώ/1000 λίτρα μέχρι το 2015. "Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν πρέπει να στείλει ένα λανθασμένο πολιτικό μήνυμα αυξάνοντας την έμμεση φορολογία στα καύσιμα, τη στιγμή που ο πληθωρισμός στην ευρωζώνη βρίσκεται σε ιστορικά ψηλό σημείο, η τιμή του μαύρου χρυσού έχει ξεπεράσει τα 100 δολάρια, ενώ οι καταναλωτές υφίστανται ήδη τις αρνητικές συνέπειες του δυσμενούς παγκόσμιου οικονομικού περιβάλλοντος"  τόνισαν σε δηλώσεις τους μετά την ψηφοφορία ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και ο ευρωβουλευτής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς Αν. Μέλος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 99 - 105 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla