Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099462

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Πρωτοβουλία τήρησης Αργίας Ορθόδοξου Πάσχα από Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εκτύπωση
21.05.08

ImageΜετά από συντονισμένες προσπάθειες της Κ. Ο. των ευρωβουλευτών της ΝΔ, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία να τηρήσει την αργία του Ορθόδοξου Πάσχα στο πλαίσιο της κατάρτισης του προγράμματος εργασίας για το επόμενο έτος. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ έπεισαν τους συναδέλφους τους του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της μεγαλύτερης Ομάδας του ΕΚ,  να στηρίξουν τη σχετική πρωτοβουλία, η οποία παρουσιάστηκε σήμερα και έγινε αποδεκτή από τις υπόλοιπες πολιτικές Ομάδες στην Ολομέλεια του Σώματος.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Λίγα και ακριβά τα βιολογικά προϊόντα στην Ευρώπη Εκτύπωση
20.05.08

ImageΛίγα και ακριβά είναι τα βιολογικά προϊόντα που διατίθενται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις δυνατότητες χρηματοδότησης των παραγωγών που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου αυτοί να στραφούν σε τέτοιες καλλιέργειες.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση της αρμόδιας Επιτρόπου Fischer Boel σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαργαρίτη Σχοινά. Η Επίτροπος δηλώνει ότι η εξέλιξη των τιμών σε μία οικονομία της αγοράς εξαρτάται από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Κατά συνέπεια, η αυξημένη ζήτηση βιολογικών προϊόντων που παρατηρείται σε πολλά κράτη-μέλη, δεδομένης της στάσιμης προσφοράς, οδηγεί σε αύξηση της τιμής τους.

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
9η ΜΑΪΟΥ- HMΕΡA ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Εκτύπωση
08.05.08

ImageΜε την ευκαιρία του εορτασμού  της Ημέρας της Ευρώπης την 9η Mαΐου, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, θα συμμετάσχει σε μια σειρά ενημερωτικών και εορταστικών εκδηλώσεων για να συζητήσει κυρίως με νέους, μαθητές και φοιτητές, την ιστορία, τις πολιτικές και τις προοπτικές της Ενωμένης Ευρώπης.

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα GALILEO: Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Εκτύπωση
08.05.08

ImageΜετά την οριστική του έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το πρόγραμμα GALILEO προβλέπεται να αποτελέσει πυλώνα της αναδυόμενης ευρωπαϊκής διαστημικής πολιτικής και μια πραγματική, εναλλακτική λύση στο μονοπώλιο του αμερικανικού GPS. Χάρη στο GALILEO θα αναπτυχθούν εφαρμογές προς όφελος όλων των Ευρωπαίων πολιτών σε τομείς όπως οι μεταφορές, οι τηλεπικοινωνίες, η γεωργία, η πυροπροστασία, οι κοινωνικές υπηρεσίες και η αντιμετώπιση καταστάσεων εκτάκτου ανάγκης.
Το GALILEO  παρουσιάστηκε σε δύο ενημερωτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε  το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα:

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έγκριση της κινητοποίησης του Ταμείου Αλληλεγγύης για την Ελλάδα από την Επιτροπή Προυπολογισμών Εκτύπωση
06.05.08

ImageΤη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κινητοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης για την αποκατάσταση των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού στην Ελλάδα χαιρέτησαν σήμερα οι Έλληνες  ευρωβουλευτές της NΔ, Μαργαρίτης Σχοινάς και του ΠAΣOK, Κώστας Μποτόπουλος, κατά τη σχετική ακρόαση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η ακρόαση με θέμα την κινητοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης για την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην Επιτροπή Προϋπολογισμών ύστερα από πρωτοβουλία των δύο ευρωβουλευτών, προκειμένου να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η πρόταση της Επιτροπής για κινητοποίηση του Ταμείου για την Ελλάδα για 89,7 εκατ. ευρώ, που υιοθετήθηκε στις 8 Απριλίου. 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Thessaloniki International Student Model United Nations Εκτύπωση
02.05.08

ImageΟ ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς μίλησε την Τετάρτη 30 Απριλίου σε φοιτητές από ελληνικά και ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια στο πλαίσιο της 7ης  Διεθνούς Συνάντησης Προσομοίωσης των Οργάνων του ΟΗΕ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ (Thessaloniki International Student Model United Nations) που πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας από 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου.

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ελληνική επιτυχία στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Καρλομάγνος Εκτύπωση
30.04.08

Ευρωπαϊκό Bραβείο Καρλομάγνος για τους νέους: Οι ευρωβουλευτές της NΔ συγχαίρουν το 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα για τη μεγάλη επιτυχία του

Tα θερμά τους συγχαρητήρια για τη την τρίτη θέση που κατέλαβε στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Νεότητας Καρλομάγνος το 1ο Γυμνάσιο Bύρωνα, εξέφρασαν ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της NΔ κ. Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και ο ευρωβουλευτής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Οι δύο Έλληνες ήταν μέλη της εθνικής επιτροπής ευρωβουλευτών που έκριναν την ελληνική υποψηφιότητα στον διαγωνισμό που συνδιοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το ΄Ιδρυμα Καρλομάγνος του Άαχεν.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 92 - 98 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla