Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099090

Who's Online

Έχουμε 1 επισκέπτη online
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
"Ημερίδες Μελέτης" της Κ. Ο. του ΕΛΚ Εκτύπωση
07.07.08

Image"Ημερίδες Μελέτης" της Κ. Ο. του ΕΛΚ: Στο επίκεντρο η τρομοκρατία, το οργανωμένο έγκλημα, οι κλιματικές αλλαγές, η ενεργειακή και η διατροφική ασφάλεια

Ολοκληρώθηκαν στο Παρίσι οι "Ημερίδες Μελέτης" της Κ.Ο. του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου,   που ήταν αφιερωμένες σε όλες τις πτυχές της ασφάλειας στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα με την έναρξη της γαλλικής Προεδρίας της ΕΕ, πάνω από τριάντα εμπειρογνώμονες, υπουργοί της γαλλικής κυβέρνησης και Επίτροποι της Κομισιόν ανέλυσαν επί τρεις ημέρες θέματα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος, της ενεργειακής ασφάλειας και των κλιματικών αλλαγών. Ακόμη οι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ συζήτησαν διεξοδικά τα προβλήματα της διατροφικής ασφάλειας, της ασφάλειας τροφίμων και της ανησυχητικής αύξησης των τιμών τους, ζητήματα που καθημερινά επηρεάζουν τη ζωή των 500 εκ. Ευρωπαίων ιδιαίτερα αυτών που προέρχονται από τις κοινωνικά ασθενέστερες τάξεις.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Έρχεται ο Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ (SEPA) Εκτύπωση
01.07.08

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές θα γίνονται ευκολότερα, με μεγαλύτερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα οπουδήποτε στην Ευρωζώνη

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Πάνω από 120 δισ. Ευρώ κέρδη για τους πολίτες. Τέλος στις αδικαιολόγητες χρεώσεις"

Στόχος της δημιουργίας του Ενιαίου Χώρου Πληρωμών σε Ευρώ (Single Euro Payments Area - SEPA)[1] είναι να καταστούν οι διασυνοριακές ηλεκτρονικές πληρωμές σε Ευρώ εξίσου εύκολες όπως και οι εγχώριες πληρωμές με μετρητά. Πλέον οι ευρωπαίοι καταναλωτές και έμποροι, οι επιχειρήσεις και το δημόσιο επωφελούνται από υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πιο ασφαλείς και πιο αποτελεσματικές. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Επιτρόπου Charlie McCreevy σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά.

 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συνάντηση για την Ευρωμεσογειακή Ένωση Εκτύπωση
27.06.08

Συνάντηση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και του Γαλλικού Ιδρύματος για την Ανανέωση της Πολιτικής με θέμα:
« Ευρωμεσογειακή Ένωση: Αληθινή καινοτομία ή απλή επικαιροποίηση;»

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαργαρίτης Σχοινάς συμμετείχε σε κλειστή ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργάνωσαν το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και το Γαλλικό Think Tank  Ίδρυμα για την ανανέωση της πολιτικής με θέμα την προετοιμασία της Ευρωμεσογειακής Ένωσης που θα εγκαινιαστεί στο Παρίσι σε επίπεδο αρχηγών κρατών, την Κυριακή 13 Ιουλίου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Ελλήνων και Γάλλων βουλευτών, ευρωβουλευτών, ακαδημαϊκών και διπλωματών σχετικά με τα χαρακτηριστικά της νέας εταιρικής σχέσης μεταξύ της ΕΕ και των χωρών της Μεσογείου που δρομολογήθηκε από τη σχετική πρωτοβουλία του Γάλλου Προέδρου Σαρκόζι.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Επίσκεψη Μαργαρίτη Σχοινά στο CEDEFOP Εκτύπωση
27.06.08

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP) επισκέφθηκε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Σχοινάς Μαργαρίτης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση της Διευθύντριας του Κέντρου κ. Aviana Bulgarelli. Ως γνωστόν, το CEDEFOP αποτελεί τον μοναδικό αποκεντρωμένο ευρωπαϊκό οργανισμό που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από το 1995 (το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανασυγκρότηση των Βαλκανίων έχει επίσης την έδρα του στη Θεσσαλονίκη, αλλά ολοκληρώνει τη λειτουργία του στο τέλος του 2008).

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Ζαν Κλωντ Τρισέ στο Ε.Κ Εκτύπωση
25.06.08

Ομολογεί αδυναμία ελέγχου των τιμών του πετρελαίου και των τροφίμων και τονίζει ότι η ΕKT βρίσκεται σε " ενισχυμένη επαγρύπνηση" για τα επιτόκια

Στα πλαίσια της τακτικής του επαφής με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Kεντρικής Τράπεζας, Zαν-Kλωντ Tρισέ, απάντησε σήμερα σε ερωτήσεις ευρωβουλευτών στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

O ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς

, αν.Mέλος της Επιτροπής, στην παρέμβαση του επεσήμανε:
Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Καταλυτικός" ο ρόλος των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο ΕΣΠΑ 2007 - 2013 Εκτύπωση
22.06.08

Οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) μπορούν να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στo πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013. Αυτό προκύπτει από την απάντηση της αρμόδιας Επιτρόπου κ Ντανούτα Χούμπνερ σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά.

 

 

Τελευταία ανανέωση ( 24.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στο Συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Εκτύπωση
18.06.08

ImageΟ Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Σχοινάς, ορίστηκε εκπρόσωπος του κόμματος στο 16ο Συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας (Partido Popular Español) που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια της Ισπανίας από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2008.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 78 - 84 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla