Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099401

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Απορρίφθηκαν τροπολογίες των Φιλελευθέρων στο ΕΚ για χρηματοδότηση οργανώσεων & υπηρεσιών στη FYROM. Εκτύπωση
08.10.08

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Ο Ευρωπαίος φορολογούμενος δεν θα χρηματοδοτήσει την αδιαλλαξία και τoν αλυτρωτισμό".


ImageΑπορρίφθηκαν σήμερα με ευρύτατη διακομματική πλειοψηφία στην Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) πέντε τροπολογίες της ομάδας των Φιλελευθέρων που προέβλεπαν "χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) στα Σκόπια, καθώς και ενίσχυση των συνοριακών υπηρεσιών της FYROM για προσαρμογή στη Συνθήκη Σέγκεν", στο πλαίσιο της εξέτασης σε πρώτη ανάγνωση(*) των τροπολογιών για τον Κοινοτικό Προϋπολογισμού 2009.

Τελευταία ανανέωση ( 08.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Απλοποίηση διαδικασιών για τις υποχρεώσεις δημοσιοποίησης και μετάφρασης εταιρικών στοιχείων Εκτύπωση
07.10.08

Απλοποίηση διαδικασιών για τις υποχρεώσεις δημοσιοποίησης και μετάφρασης εταιρικών στοιχείων

ImageΕγκρίθηκε έκθεση γνωμοδότησης του Μαργαρίτη Σχοινά από την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε η έκθεση γνωμοδότησης για την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στη προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα περιορίζοντας την γραφειοκρατία και τα κόστη που εμποδίζουν την εγκατάσταση των ευρωπαϊκών εταιρειών στην εσωτερική αγορά.

Τελευταία ανανέωση ( 07.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Η Κομισιόν να αναλάβει δράση κατά των καρτέλ του πετρελαίου, μέσα και έξω από την ΕΕ" Εκτύπωση
25.09.08

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Η Κομισιόν να αναλάβει δράση κατά των καρτέλ του πετρελαίου, μέσα και έξω από την ΕΕ"


ImageΜε παρέμβαση του στo πλαίσιo συζήτησης στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις τιμές των προϊόντων ενέργειας, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς ζήτησε χθες από την Κομισιόν και τον αρμόδιο επίτροπο Α.Πίλμπαγκς την ενεργοποίηση της Κομισιόν στη μάχη κατά των καρτέλ του πετρελαίου, έτσι ώστε να αισθανθεί επιτέλους ο πολίτης τη μείωση των τιμών της ενέργειας.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας Ευρωβουλευτής:

• χαρακτήρισε "σκάνδαλο" την εκτίναξη των τιμών του πετρελαίου τον τελευταίο χρόνο, που σε συνδυασμό με την παγκόσμια οικονομική κρίση πλήττει κυρίως τα νοικοκυριά με χαμηλό εισόδημα
• άσκησε κριτική στην Κομισιόν η οποία παρακολουθεί αντί να πιέζει τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες που ουσιαστικά λειτουργούν ως παγκόσμιο καρτέλ. "Αντί να μιλάμε με μια φωνή, μένουμε άφωνοι  κάθε φορά που ο ΟΡΕC μειώνει την παραγωγή για να αυξάνει τις τιμές", τόνισε ο κ.Σχοινάς
• ζήτησε περισσότερη διαφάνεια και έλεγχο της αγοράς πετρελαίου και εντός της ΕΕ όπου κερδοσκοπικές επιχειρήσεις και πρακτικές συγκέντρωσης τιμών κρατούν τις τιμές ψηλά. " Οι κοινοτικές και εθνικές αρχές του ανταγωνισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν επιτέλους υπέρ των πολιτών", κατέληξε ο Έλληνας ευρωβουλευτής.

Τελευταία ανανέωση ( 25.09.08 )
 
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εκτύπωση
25.09.08

ImageΟ Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Έτους για τον διαπολιτισμικό διάλογο. 

Στην ομιλία του ο Πατριάρχης τόνισε τη σημασία του διαπολιτισμικού διαλόγου και τον ρόλο της Ορθοδοξίας στην Ενωμένη Ευρώπη. 

Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συνομίλησε με Έλληνες Ευρωβουλευτές.

Τελευταία ανανέωση ( 26.09.08 )
 
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: "Η Ελλάδα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρυζωνικές αγορές στην ΕΕ" Εκτύπωση
22.09.08

" Η "Ψηφιακή Στρατηγική" της ελληνικής κυβέρνησης συνάδει απόλυτα με τους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών"

ImageΣτη διετία που μεσολάβησε από την έκδοση του ελληνικού νόμου 3431/2006 περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών, η Ελλάδα αναδεικνύεται σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ευρυζωνικές αγορές στην ΕΕ. Η ελληνική πολιτική στο θέμα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών συνάδει απόλυτα με τους στόχους που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προαγωγή της κοινωνίας της πληροφορίας τόσο σε κοινοτικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση της κας Ρέντιγκ, αρμόδιας Επιτρόπου για τη Κοινωνία των Πληροφοριών και τα Μέσα Ενημέρωσης, σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτη Σχοινά.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Κύπρο-19-21 Σεπτεμβρίου Εκτύπωση
17.09.08


ImageΟ επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης και ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος, Μαργαρίτης Σχοινάς θα αντιπροσωπεύσουν τη Νέα Δημοκρατία στις αντικατοχικές εκδηλώσεις που  διοργανώνει στην Κύπρο ο Δήμος Αμμοχώστου από 19 έως 21 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Μεγαλόνησο οι Έλληνες ευρωβουλευτές θα γίνουν δεκτοί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια και θα συναντηθούν με τον Υπουργό Εξωτερικών, κ. Μάρκο Κυπριανού. Θα  παραστούν επίσης σε αντικατοχική εκδήλωση στον Στρόβολο και θα συμμετάσχουν στην αντικατοχική πορεία που θα πραγματοποιηθεί στη Δερύνεια.

Ως γνωστόν ο Δήμος Αμμοχώστου -εκτοπισμένος από την τουρκική εισβολή το 1974- διοργανώνει κάθε χρόνο πρόγραμμα αντικατοχικών εκδηλώσεων για να κρατήσει ζωντανή την ιστορική μνήμη και να συμβάλλει σε μια ευρωπαϊκή, δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος. 

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
 
Συζήτηση για την Ευρωζώνη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Εκτύπωση
10.09.08

Συζήτηση για την Ευρωζώνη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ζαν-Κλωντ Tρισέ: "Κακές εξελίξεις το 2008, σταδιακή ανάκαμψη το 2009, αισιοδοξία για το 2010

Μαργαρίτης Σχοινάς: " Δύσκολη η τωρινή συγκυρία, αλλά έρχονται καλύτερες μέρες"

Στα πλαίσια του τακτικού Διαλόγου με τα Μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Kεντρικής Τράπεζας, Zαν-Kλωντ Tρισέ, ενημέρωσε τους ευρωβουλευτές για τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρωζώνη και απάντησε επί τρίωρο  στις ερωτήσεις τους .

Στην παρέμβαση του ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, τόνισε ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται την εξαιρετικά δύσκολη διεθνή οικονομική συγκυρία, αλλά απαιτούν να μάθουν το χρονικό ορίζοντα όταν μπορούν να αναμένουν καλύτερες μέρες. Η σημερινή τέταρτη συνεχόμενη διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της ευρωζώνης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (1,3% αντί 1.7% ανάπτυξη, 3,6% αντί 3,1%  πληθωρισμός και συρρίκνωση κατά 0,2% του ΑΕΠ) αποδεικνύει ότι η ευρωπαϊκή οικονομία επιβραδύνεται περισσότερο από το αναμενόμενο, κατέληξε ο κ. Σχοινάς.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 64 - 70 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla