Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1097597

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Κατερίνης Εκτύπωση
17.11.08

ImageΟ ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, ήταν κεντρικός ομιλητής στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης με θέμα: « Ευρωσύνταγμα και επαγγελματικές ευκαιρίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση», την Κυριακή 16 Νοεμβρίου στην Κατερίνη.

Στην ομιλία του ο κ. Σχοινάς αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της θεσμικής θωράκισης της Ευρώπης με κανόνες εποπτείας και διαφάνειας για την έγκαιρη αντιμετώπιση οικονομικών κρίσεων όπως η τωρινή, καθώς και στην Συνταγματική Συνθήκη και τα πολλαπλά οφέλη που θα προέκυπταν αν είχε τεθεί σε ισχύ.

Ο κ. Σχοινάς αναφέρθηκε επίσης στις μεγάλες επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει στους νέους η Ε.Ε και τους κάλεσε να κυνηγούν τις ευκαιρίες, να έχουν περιέργεια και δίψα για το νέο και να μην εμμένουν στις εύκολες λύσεις.


Τελευταία ανανέωση ( 17.11.08 )
 
Ερώτηση στην ΕΕ για τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας Εκτύπωση
13.11.08

Ερώτηση του Ευρωβουλευτή Μαργαρίτη Σχοινά προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις προκλητικές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας

ImageΣύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του ελληνικού και τουρκικού τύπου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας κ. Βετζντί Γκιονούλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, με αφορμή την επέτειο θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ, στην τουρκική πρεσβεία στις Βρυξέλλες προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την αναγκαιότητα της εκδίωξης εκατομμυρίων Ελλήνων Ποντίων και Αρμενίων μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έτσι ώστε να σχηματιστεί το σύγχρονο κράτος της Τουρκίας. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαργαρίτης Σχοινάς,  μέλος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, έπειτα από τις προκλητικές αυτές δηλώσεις του κ. Γκιονούλ, υπέβαλε επείγουσα γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τελευταία ανανέωση ( 13.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συμμετοχή σε εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων Εκτύπωση
10.11.08

ImageΟ ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, συμμετείχε σε εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα Τοπικά Συμβούλια Νέων των Δήμων Θεσσαλονίκης και Καλλικράτειας Χαλκιδικής, το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων, η οποία πραγματοποιήθηκε από 2 έως 9 Νοεμβρίου για 4η χρονιά επικεντρώθηκε φέτος στον διαπολιτισμικό διάλογο και την καθοριστική συμβολή των νέων στην προώθησή του. Σειρά εκδηλώσεων και δράσεων διοργανώθηκαν σε όλη την Ευρώπη και σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο κ. Σχοινάς απευθυνόμενος στους νέους αναφέρθηκε στην πληθώρα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που αφορούν δράσεις της νεολαίας και κάλεσε τα Τοπικά Συμβούλια Νέων να αξιοποιήσουν επιθετικά όλες αυτές τις μεγάλες δυνατότητες που τους προσφέρονται.

Τελευταία ανανέωση ( 10.11.08 )
 
Συνέντευξη Τύπου για τον Κοινοτικό Προϋπολογισμό 2009 Εκτύπωση
05.11.08

ImageΜε αφορμή την ψήφιση, σε πρώτη ανάγνωση, του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την 23η Οκτωβρίου 2008 στο Στρασβούργο, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 12.30μ.μ στα Γραφεία του Ε.Κ. στην Ελλάδα, Αμαλίας 8.

Οι ευρωβουλευτές Μαργαρίτης Σχοινάς (ΝΔ), μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμών και της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Κώστας Μποτόπουλος (ΠΑ.ΣΟ.Κ), μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμών και της Επιτροπής Ελέγχου των Προϋπολογισμών, θα παρουσιάσουν το θέμα και παράλληλα θα αναφερθούν στο ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην αντιμετώπιση της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης.


Τελευταία ανανέωση ( 07.11.08 )
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε δενδροφύτευση στη Χαλκιδική Εκτύπωση
03.11.08

ImageΟ Μαργαρίτης Σχοινάς συμμετείχε στη δεντροφύτευση που έγινε στους Δήμους Κασσάνδρας και Παλλήνης Χαλκιδικής.

Στη δεντροφύτευση συμμετείχαν φορείς των Δήμων καθώς και απλοί πολίτες οι οποίοι συνέβαλαν στη φύτευση πάνω από 100 δέντρων σε περιοχές όπου είχαν πληγεί από καταστροφικές πυρκαγιές.

 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας Εκτύπωση
31.10.08

ImageΟ Μαργαρίτης Σχοινάς θα είναι ομιλητής στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου.

Ο κ. Σχοινάς στην ομιλία του στη θεματική ενότητα: " Πετυχημένα παραγείγματα επιχειρηματικής δράσης" το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στις 14:00, θα αναφερθεί στην Ευρωπαϊκή Πολιτική για τις Μικρομεσσαίες Επιχειρήσεις καθώς και στη δυνατότητα χρηματοδότησής τους από την Ε.Ε (*1).

1* Το ενημερωτικό έντυπο με τις κύριες ευκαιρίες χρηματοδότησης των ΜΜΕ από την Ε.Ε. βρίσκεται ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
http://ec.europa.eu/enterprise/entrepreneurship/docs/financing/sp_2008_el.pdf

Τελευταία ανανέωση ( 02.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΕΕ: "Αισθητή πρόοδος την τελευταία διετία για την υλοποίηση της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης" Εκτύπωση
29.10.08

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: "Αισθητή πρόοδος την τελευταία διετία για την υλοποίηση της Ζώνης Καινοτομίας Θεσσαλονίκης"


ImageΗ δημιουργία με νόμο τον Οκτώβριο του 2006 της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας αλλά και η οριστικοποίηση της σύστασης του διοικητικού συμβουλίου και του καταστατικού της Ζώνης το 2007 αποτέλεσαν ουσιαστικά βήματα για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος. Η ολοκλήρωση των εναπομεινάντων σχεδίων της Ζώνης αποτελούν κομβικής σημασίας παράγοντες που θα ορίσουν και την επιτυχία αυτού του έργου για το οποίο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επαναβεβαιώνει το ζωηρό της ενδιαφέρον. Αυτά προκύπτουν από την απάντηση της Επιτρόπου Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ντανούτα Χούμπνερ, σε ερώτηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτη Σχοινά.

Τελευταία ανανέωση ( 29.10.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 50 - 56 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla