Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099152

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
O Μαργαρίτης Σχοινάς ομιλητής σε σεμινάριο για τους ασκούμενους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Εκτύπωση
03.12.08

ImageΟ Ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς ήταν ομιλητής στo σεμινάριo που διοργάνωσε  το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο  για ασκούμενους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  εχθές στις Βρυξέλλες, με θέμα: « Το μέλλον της Συνθήκης της Λισσαβόνας».
Ο κ. Σχοινάς
παρουσία 120 ασκούμενων , αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν για τους πολίτες και τα κράτη μέλη  της ΕΕ, εφόσον τεθεί σε ισχύ η Συνταγματική Συνθήκη.
Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της ανάγκης θωράκισης των θεσμών, ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι δεν θα πρέπει να χαθεί άλλη ευκαιρία στην επίτευξη του στόχου της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Τελευταία ανανέωση ( 03.12.08 )
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς ομιλητής σε διημερίδα στη Βέροια. Εκτύπωση
28.11.08

Ο Ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς θα είναι ομιλητής το Σάββατο 29/11 και ώρα 13:00 σε διημερίδα που διοργανώνει η Νομαρχία Ημαθίας σε συνεργασία με το Δίκτυο Δημοσιογράφων Ελλάδας- Βουλγαρίας "Ανοιχτοί Ορίζοντες" με θέμα " Η Ημαθία και η γειτονιά της- Ανοίγουμε τους ορίζοντες για ευρωπαϊκή ανάπτυξη".

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων  και Τεχνών της Βέροιας 29 και 30 Νοεμβρίου.

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.08 )
 
60η Συνάντηση της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας. Εκτύπωση
27.11.08

60η Συνάντηση της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας,
 Άγκυρα 27-28 Νοεμβρίου

ImageΜαργαρίτης Σχοινάς: " Η Τουρκία να αναλάβει τις ευθύνες της για τη δραματική αύξηση της λαθρομετανάστευσης στην ΕΕ"

Στα πλαίσια της 60ης Συνάντησης της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στην Άγκυρα, Ευρωβουλευτές και μέλη της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης συζητούν τη συνολική πορεία των ευρωτουρκικών σχέσεων παρουσία εκπροσώπων της Τουρκικής κυβέρνησης και στελεχών της ΕΕ.

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics Εκτύπωση
24.11.08
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics),
Θεσσαλονίκη, 22-23 Νοεμβρίου 2008:

"Η εμπορική αξιοποίηση του ΟΛΠ και του ΟΛΘ, ιστορική ευκαιρία για την οικονομική ανάπτυξη"

ImageΟ Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς έκλεισε τις εργασίες του 12ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) που διοργανώθηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη, παρουσία εκατοντάδων εκπροσώπων των μεταφορικών επιχειρήσεων της χώρας και εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων της Βορείου Ελλάδος.

Στην ομιλία του ο κ. Σχοινάς παρουσίασε την εξελικτική πορεία της πολιτικής μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μετά από δεκαετίες απραξίας απέδωσε καρπούς, συνδυάζοντας την απελευθέρωση των αγορών με την εισαγωγή κανόνων δίκαιου ανταγωνισμού. Έκανε δε ειδική μνεία στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των Logistics που παρουσιάζει την υψηλότερη αύξηση από όλους τους τομείς της οικονομίας με μέσο ρυθμό αύξησης 10% και τόνισε τη σημασία των νομοθετικών και κανονιστικών παρεμβάσεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί στην Ε.Ε. και στην Ελλάδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου.


Τελευταία ανανέωση ( 27.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς παρουσιάζει το βιβλίο για τον Νικολά Σαρκοζί. Εκτύπωση
24.11.08

ImageΟι Ευρωβουλευτές Μαργαρίτης Σχοινάς και Άννυ Ποδηματά θα παρουσιάσουν στις Βρυξέλλες το βιβλίο "Εγώ, ο εγγονός ενός Έλληνα, Η Θεσσαλονίκη του Νικολά Σαρκοζί" των Γιώργου Αναστασιάδη, Λέων Α. Ναρ και Χρήστου Ράπτη την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 18.30, στο Fondation Universitaire Stichting.

Τελευταία ανανέωση ( 28.11.08 )
 
Το ΕΚ ψηφίζει την απλοποίηση των διαδικασιών για τη δημοσιοποίηση και μετάφραση εταιρικών στοιχείων Εκτύπωση
19.11.08

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψηφίζει σε πρώτη ανάγνωση την απλοποίηση των διαδικασιών για τη δημοσιοποίηση και τη μετάφραση εταιρικών στοιχείων.

ImageΓιώργος Παπαστάμκος, Μαργαρίτης Σχοινάς: "Κατοχυρώνεται η  διαφάνεια, η προώθηση της επιχειρηματικότητας και το δικαίωμα του πολίτη να γνωρίζει όλα όσα τον αφορούν".


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε σήμερα με συντριπτική πλειοψηφία την Έκθεση Kauppi της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων σχετικά με την αναθεώρηση της Κοινοτικής νομοθεσίας που αφορά στη δημοσιοποίηση και μετάφραση των εταιρικών στοιχείων. Η Έκθεση εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια της Ε.Ε. να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα, περιορίζοντας τη γραφειοκρατία και τα κόστη που δυσχεραίνουν την εγκατάσταση των Ευρωπαϊκών εταιρειών στην εσωτερική αγορά.

Τελευταία ανανέωση ( 25.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ΕΚ απορρίπτει πρόταση της ΕΕ για κατάργηση των ΚΑΕ σε χερσαία σύνορα με τρίτες χώρες Εκτύπωση
18.11.08

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απορρίπτει την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για κατάργηση των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών στα χερσαία σύνορα με τρίτες χώρες.

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Μεγάλη ελληνική επιτυχία που στηρίζει τις ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδας"

ImageΤο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε σήμερα την Έκθεση Loulling που αφορά στο καθεστώς των ειδικών φόρων κατανάλωσης. Η αρχική πρόταση της Επιτροπής μεταξύ άλλων προέβλεπε την κατάργηση των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ) στα χερσαία σύνορα με τρίτες χώρες και θα είχε σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στην Ελλάδα όπου λειτουργούν με επιτυχία ΚΑΕ στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία, την πΓΔΜ και την Τουρκία.

Τελευταία ανανέωση ( 21.11.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 43 - 49 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla