Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1097767

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς θα παρουσιάσει το Πολιτικό Ημερολόγιο του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα. Εκτύπωση
07.01.09

ImageΟ Ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς θα παρουσιάσει το Πολιτικό Ημερολόγιο με τίτλο: "Ατζέντα Θεσσαλονίκης 2009" του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009 στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα).
Το "Πολιτικό Ημερολόγιο" θα παρουσιάσουν επίσης :ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΘ και της ΔΕΘ Δημήτρη Μπακατσέλος και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Τάσος Κονακλίδης.

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.09 )
 
Ψηφίστηκε σε Δεύτερη Ανάγνωση ο Κοινοτικός Προϋπολογισμός για το 2009. Εκτύπωση
18.12.08

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Ικανοποίηση για το παρόν, ανάγκη να γίνουν περισσότερα για την αντιμετώπιση της κρίσης στο μέλλον".


ImageΗ Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) ψήφισε σήμερα σε δεύτερη ανάγνωση τον Προϋπολογισμό της Ένωσης για το 2009 με μεγάλη πλειοψηφία. Στην τελική του μορφή, ο Προϋπολογισμός προβλέπει συνολικές δεσμεύσεις περίπου 134 δισ. Ευρώ, ενώ η οροφή των πληρωμών αγγίζει τα 116 δισ. Ευρώ. Πρόκειται για τον τελευταίο Προϋπολογισμό της τρέχουσας κοινοβουλευτικής θητείας και τον πρώτο που εγκρίνει το ΕΚ από τότε που η οικονομική κρίση επηρεάζει την πραγματική οικονομία στην Ευρώπη.

Τελευταία ανανέωση ( 18.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στηρίζουν αμετακίνητα το 48ωρο. Εκτύπωση
17.12.08

ImageΑμετακίνητοι στη θέση τους για διατήρηση της εβδομάδας εργασίας 48 ωρών παρέμειναν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ κατά τη σημερινή ψηφοφορία της έκθεσης για την οργάνωση του χρόνου εργασίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι ευρωβουλευτές της ΝΔ υποστήριξαν κατ' αρχήν τη συνολική απόρριψη της Κοινής Θέσης του Συμβουλίου που επέτρεπε τη δυνατότητα επέκτασης του 48ωρου στις 65 ώρες, μέσω της ατομικής ρήτρας εξαίρεσης. Στη συνέχεια υπερψήφισαν όλες εκείνες τις τροπολογίες που αποσκοπούν στη βελτίωση της Κοινής Θέσης, έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία απειλή για τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως αυτά κατοχυρώνονται με επάρκεια στη χώρα μας. 

Τελευταία ανανέωση ( 17.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητιάτρων Εκτύπωση
12.12.08

ImageΟ Ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς,  θα χαιρετίσει αύριο, Σάββατο 13 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 , την έναρξη των εργασιών του 1ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Electra Palace στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2008.

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.08 )
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς μιλά για τα πρόσφατα γεγονότα βίας στην Ελλάδα, σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ Εκτύπωση
12.12.08

ImageΣε σειρά συνεντεύξεων που έδωσε ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαργαρίτης Σχοινάς, σε ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ) από την αρχή των βίαιων γεγονότων που ξέσπασαν στην Ελλάδα μέχρι και σήμερα, τόνισε τα παρακάτω σημεία:

- Ο θάνατος ενός νέου παιδιού αποτελεί πραγματική τραγωδία σε όλα τα επίπεδα.

- Βίαιες ομάδες αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών καταστρέφουν ανεξέλεγκτα περιουσίες φιλήσυχων Eλλήνων που αποκτήθηκαν με κόπο.

- Δυστυχώς ορισμένα πολιτικά κόμματα της αριστεράς αποφεύγουν να καταδικάσουν την τυφλή βία προσπαθώντας να κερδίσουν στο δρόμο, όσα δεν κέρδισαν στις κάλπες.

- Η ελληνική κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται έκτακτα μέτρα, έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, την δημοκρατική νομιμοποίηση και απαντά στο κοινοβούλιο και όχι στους δρόμους.

- Δέχομαι οποιαδήποτε πολιτική κριτική που απευθύνεται στην κυβέρνηση με δύο προϋποθέσεις. Πρώτον, αυτοί που την ασκούν να μην φορούν κουκούλες και δεύτερον, να βασίζεται σε επιχειρήματα δημοκρατικής αντιπαράθεσης και όχι στη λογική της τυφλής βίας.

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.08 )
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοροτεχνικών στη Δράμα. Εκτύπωση
05.12.08

ImageΟ ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαργαρίτης Σχοινάς ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των διοργανωτών συμμετείχε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοροτεχνικών στην πόλη της Δράμας. Ο κ. Σχοινάς ενημέρωσε τους φοροτεχνικούς για τις τελευταίες οικονομικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και για την κατοχύρωση του επαγγέλματος των φοροτεχνικών.

Τελευταία ανανέωση ( 12.12.08 )
 
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου για τον Σαρκοζί. Εκτύπωση
04.12.08

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η παρουσίαση του βιβλίου "Εγώ, ο εγγονός ενός Έλληνα - Η Θεσσαλονίκη του Νικολά Σαρκοζί" από τους Ευρωβουλευτές Μαργαρίτη Σχοινά και Άννυ Ποδηματά


ImageΤο βιβλίο των συγγραφέων κκ Χρ. Ράπτη, Λέων Α. Ναρ και Γ. Αναστασιάδη , "Εγώ, ο εγγονός ενός Έλληνα - Η Θεσσαλονίκη του Νικολά Σαρκοζί", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, παρουσίασαν χθες το βράδυ, σε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του "Ελληνικού Κύκλου Σύγχρονων Μελετών", οι Ευρωβουλευτές κ. Μαργαρίτης Σχοινάς (Ν.Δ.) και κα Άννυ Ποδηματά (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), στον κτίριο της Fondation Universitaire, στις Βρυξέλλες.

Τελευταία ανανέωση ( 05.12.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 36 - 42 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla