Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099304

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Προϋπολογισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το 2010 Εκτύπωση
11.02.09

Προϋπολογισμός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το 2010

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς εισηγητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος


ImageΨηφίστηκε σήμερα στην Επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το κείμενο των κατευθυντήριων γραμμών για τον Προϋπολογισμό του Σώματος κατά το έτος 2010 (Έκθεση Μanka). Πρόκειται για την πρώτη φάση της διαδικασίας που θα ολοκληρωθεί με τρεις ψηφοφορίες στην Ολομέλεια, που προβλέπονται φέτος τους μήνες Μάρτιο (ψήφισμα), Μάΐο (υπολογισμός δαπανών) και Οκτώβριο (έγκριση σε πρώτη ανάγνωση).

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Σχοινάς, ορίστηκε γενικός εισηγητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για τη σημαντική αυτή ετήσια διαδικασία, και με σειρά τροπολογιών που ενσωματώθηκαν στην Έκθεση πέτυχε να εκφράσει τις προτεραιότητες του ΕΛΚ, της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Συγκεκριμένα:

Διαβάστε περισσότερα...
 
"Στοπ στην κοινοτική χρηματοδότηση των Σκοπίων" Εκτύπωση
02.02.09

ImageΜαργαρίτης Σχοινάς: "Στοπ στην κοινοτική χρηματοδότηση του Οδικού Άξονα Χ, όσο τα Σκόπια συνεχίζουν να προκαλούν".

Με παρέμβασή του στην έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, έθεσε θέμα συνέχισης της κοινοτικής χρηματοδότησης του Οδικού Άξονα Χ μετά την προκλητική ενέργεια της Κυβέρνησης της πΓΔΜ να τον μετονομάσει σε "Μέγας Αλέξανδρος ο Μακεδών".

Στην παρέμβασή του ο κ. Σχοινάς τόνισε:

"Δεν νοείται η Κυβέρνηση των Σκοπίων να υποβάλλει αίτημα κοινοτικής χρηματοδότησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το συγκεκριμένο έργο και μόλις δύο μήνες μετά, να προχωρεί στην σκανδαλώδη μετονομασία του, με απόφαση μάλιστα που δημοσιεύθηκε στην επίσημη εφημερίδα της χώρας.

Τελευταία ανανέωση ( 05.02.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η Ε.Ε αποδοκιμάζει τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπ. Άμυνας Εκτύπωση
28.01.09

ImageΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδοκιμάζει τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας "περί της αναγκαιότητας εκδίωξης Ελλήνων και Ποντίων".

Η Επιτροπή θεωρεί ότι οι δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, κ. Βετζντί Γκιονούλ, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην τουρκική πρεσβεία στις Βρυξέλλες, στις 12 Νοεμβρίου 2008, σχετικά με την αναγκαιότητα της εκδίωξης εκατομμυρίων Ελλήνων Ποντίων και Αρμενίων μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έτσι ώστε να σχηματιστεί το σύγχρονο κράτος της Τουρκίας, δεν βοηθούν και δεν χρησιμεύουν καθόλου και  ενημερώνει ότι έγιναν αντικείμενο ευρείας κριτικής ακόμα και στην Τουρκία. Τα παραπάνω αναφέρει ο Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Διεύρυνσης, κ. Όλι Ρεν, σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Μαργαρίτη Σχοινά.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Αλμούνια - Τρισέ:"Κανένας κίνδυνος για την Ελλάδα στην Ευρωζώνη" Εκτύπωση
21.01.09

Αλμούνια - Τρισέ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:
"Κανένας κίνδυνος για την Ελλάδα στην Ευρωζώνη"

ImageΟ αρμόδιος Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια και ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Ζαν Κλοντ Τρισέ συμμετείχαν χθες και σήμερα αντίστοιχα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομισματικών και Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαργαρίτη Σχοινά,

ο Επίτροπος κ. Αλμούνια τόνισε κατηγορηματικά:
• Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος εξυπηρέτησης του δανεισμού του Ελληνικού δημοσίου λόγω των υψηλών spread.
• Οι Ελληνικές αρχές -και ο νέος Υπουργός που συνάντησα πρόσφατα- έχουν πλήρη γνώση των τρόπων αντιμετώπισης της συγκυρίας και το κάνουν με υπευθυνότητα.
• Η Ελλάδα -ως πλήρες μέλος της Ευρωζώνης- δεν χρειάζεται να προσφύγει σε κανένα διεθνή οργανισμό ή άλλους μηχανισμούς εκτός ΟΝΕ για τις δανειακές της ανάγκες.

Τελευταία ανανέωση ( 23.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Δεν είναι ώρα για κοινωνικότητες και δημόσιες σχέσεις με την Τουρκική ηγεσία". Εκτύπωση
19.01.09

Μαργαρίτης Σχοινάς: "Δεν είναι ώρα για κοινωνικότητες και δημόσιες σχέσεις με την Τουρκική ηγεσία".

ImageΟ Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Μέλος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στην οργάνωση "Φίλοι της Ευρώπης" ("Friends of Europe") που διοργανώνει σήμερα στις Βρυξέλλες Δείπνο-Συζήτηση Προσωπικοτήτων (VIP Dinner Debate) με κεντρικό ομιλητή τον Τούρκο Πρωθυπουργό κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογκάν.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σχοινά:


Τελευταία ανανέωση ( 19.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
"Εξασφαλισμένη η κοινοτική χρηματοδότηση του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα" Εκτύπωση
12.01.09

ImageΟι προγραμματισμένες άμεσες δαπάνες για τη βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα για την περίοδο 2007-2013 ανέρχονται σε 118 εκατομμύρια ευρώ, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση του εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα για τη συγκεκριμένη περίοδο. Αυτό προκύπτει από την απάντηση του Επιτρόπου Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας κ. Verheugen, σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαργαρίτη Σχοινά.  

Ο Επίτροπος σημείωσε τον υψηλό βαθμό απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων από την Ελλάδα για την περίοδο 2000-2006, όπου μέσω των επιχειρησιακών προγραμμάτων των διαρθρωτικών ταμείων χρηματοδοτήθηκε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Συγκεκριμένα, μόνο το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) χρηματοδότησε την Ελλάδα για τη συγκεκριμένη περίοδο με το ποσό των 67,1 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο της προαγωγής της Ελλάδας ως τουριστικής προτεραιότητας. Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες περιελάμβαναν μεταξύ άλλων την αναστήλωση μεσαιωνικών κάστρων, την κατασκευή δρόμων πεζοπορίας και τη διεξαγωγή αγροτικών και οικολογικών - τουριστικών δραστηριοτήτων.

Τελευταία ανανέωση ( 12.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
O Μαργαρίτης Σχοινάς προωθεί τη Χαλκιδική στην Έκθεση Τουρισμού «Vakanz 2009» Εκτύπωση
10.01.09
ImageO Μαργαρίτης Σχοινάς προωθεί τη Χαλκιδική στην Έκθεση Τουρισμού «Vakanz 2009» που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο από 9 έως 11 Ιανουαρίου 2009.


Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαργαρίτης Σχοινάς, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης Τουρισμού «Vakanz 2009» που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο από 9 έως 11 Ιανουαρίου 2009. Στη φετινή έκθεση στην οποία συμμετέχουν 28 χώρες και αναμένονται περίπου 30.000 επισκέπτες, τιμώμενη χώρα ήταν η Ελλάδα και προορισμοί προτεραιότητας η Χαλκιδική και τα Χανιά.


Τελευταία ανανέωση ( 10.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 29 - 35 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla