Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1099302

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς σε εκδήλωση του Ι.Δ.Κ.Κ Πάτρας Εκτύπωση
06.03.09

ImageΟ Μαργαρίτης Σχοινάς θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιεί το παράρτημα Πάτρας του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής την Δευτέρα 16 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Patras Palace ( όθωνος Αμαλίας 15) με θέμα " Τριάντα χρόνια Ευρωεκλογές".
Ομιλητές θα είναι επίσης ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Παπαστάμκος και ο Καθηγητής Δικαίου της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Τελευταία ανανέωση ( 12.03.09 )
 
Ανώτατα ποσά στα συμβόλαια των επαγγελματιών αθλητών (Salary cap) Εκτύπωση
05.03.09

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: "Κατανοούμε το αίτημα. Αν υπάρχουν καταγγελίες θα το διερευνήσουμε".

ImageΗ Επιτροπή κατανοεί το αίτημα πολλών παραγόντων στον χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού σχετικά με την θέσπιση ανώτατων μισθολογικών ορίων (salary cap), παρόλο αυτά δεν έχει διεξαγάγει λεπτομερή νομική ανάλυση για το κατά πόσο μια τέτοια ενέργεια συμβαδίζει με την κοινοτική νομοθεσία, δεδομένου ότι δεν αντιμετωπίζει κάποια εκκρεμή υπόθεση σχετική με το συγκεκριμένο θέμα. Αυτό προκύπτει από την απάντηση της Επιτρόπου για θέματα Ανταγωνισμού, κα Νέιλι Κρους, σε σχετική ερώτηση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτη Σχοινά.

Τελευταία ανανέωση ( 05.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ονομαστικοποίηση των καρτοτηλεφώνων Εκτύπωση
24.02.09

ImageΟνομαστικοποίηση των καρτοτηλεφώνων:
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς θέτει το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή


Το γεγονός ότι σε πολλά κράτη μέλη της ΕΕ οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας παρέχουν ορισμένες από τις υπηρεσίες τους (καρτοτηλέφωνα), χωρίς να απαιτούν προηγουμένως την ονομαστικοποίηση των στοιχείων των πελατών τους, έχει διευκολύνει σε πολλές περιπτώσεις φαινόμενα εγκληματικής συμπεριφοράς από κακοποιά στοιχεία που εκμεταλλεύονται τη δυνατότητα που τους δίνεται να δρουν ανώνυμα. Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατέθεσε ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  ζητώντας τη θέση της για την ονομαστικοποίηση των κατόχων καρτοκινητών τηλεφώνων, ως μέτρο για τη μείωση της εγκληματικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τελευταία ανανέωση ( 03.03.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζητά μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ για τα αγροτικά μηχανήματα Εκτύπωση
19.02.09

ImageΗ Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα με μεγάλη πλειοψηφία την Έκθεση Van den Burg της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, σχετικά με την πρόταση οδηγίας του Συμβουλίου για την τροποποίηση της οδηγίας όσον αφορά τους μειωμένους συντελεστές φόρου προστιθέμενης αξίας. Η πρόταση εντάσσεται στην προσπάθεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να διασφαλίσει την ισότιμη μεταχείριση των κρατών μελών αλλά και τη μεγαλύτερη διαφάνεια, συνοχή και εύρυθμη λειτουργία της εσωτερικής αγοράς μέσω της εφαρμογής μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σχοινάς και Παπαστάμκος ζητούν να επισκεφθούν τον Γκλιγορίεβιτς. Εκτύπωση
19.02.09

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΑΠΑΣΤΑΜΚΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ VASKO GLIGORIJEVIC

Με επιστολή τους προς τον αρμόδιο Επίτροπο για θέματα Διεύρυνσης κ. Όλι Ρεν, οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαστάμκος και Σχοινάς, ζητούν τη συνδρομή της Κομισιόν προκειμένου να επισκεφθούν στα Σκόπια τον διανοούμενο Βάσκο Γκλιγορίεβιτς και να διακριβώσουν την κατάσταση της υγείας του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, ο σκοπιανός διανοούμενος βρίσκεται εγκλεισμένος σε ψυχιατρικό ίδρυμα των Σκοπίων, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές της χώρας με την κατηγορία της "αντεθνικής προπαγάνδας".

Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκδήλωση κοπή πίτας στο Βέλγιο Εκτύπωση
16.02.09

ImageΟ ευρωβουλευτής Μαργαρίτης Σχοινάς παραβρέθηκε στην κοινή εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) ΝΔ Βελγίου, της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ Βρυξελλών και της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (ΕΚΟ) στελεχών διεθνών οργανισμών .
Ο κ.Σχοινάς στον χαιρετισμό που απηύθηνε στους παρεβρισκόμενους, ζήτησε συσπείρωση και δράση εν όψει των ευρωεκλογών, την εγγραφή όλων των αποδήμων στους εκλογικούς καταλόγους πριν την 31η Μαρτίου και εξέφρασε τη σιγουριά για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Στην εκδήλωση παρέστησαν εκατοντάδες απόδημοι Έλληνες οργανωμένοι στη ΝΔ Βελγίου καθώς και στελέχη του κόμματος.

Τελευταία ανανέωση ( 16.02.09 )
 
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Εξόριστοι" Εκτύπωση
13.02.09

ImageΟ Μαργαρίτης Σχοινάς παραβρέθηκε την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Εξόριστοι» του Γιάννη Παπάζογλου που έγινε παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Θεσσαλονίκης, συνεργατών και φίλων του "Μικρού Θεάτρου".

Τελευταία ανανέωση ( 17.02.09 )
 
<< Αρχή < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 22 - 28 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla