Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
  Αρχική arrow Δελτία Τύπου
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 

Επικοινωνία

Email:
Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
 

Βιβλίο

Φωτογραφίες & Βίντεο

Φωτογραφίες
Βίντεο

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1097176

Who's Online

Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
Δελτία Τύπου
Ολοκληρώθηκε η 58η συνάντηση της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ- Τουρκίας. Εκτύπωση
12.11.07

Οι μεταρρυθμίσεις στην Τουρκία και η πορεία της χώρας προς την ΕΕ ήταν στο επίκεντρο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Τουρκία, η Μικτή Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπεία ΕΕ- Τουρκίας. Στην αντιπροσωπεία μετέχει για πρώτη φορά ως τακτικό μέλος και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη μετά την έκθεση προόδου της Τουρκίας προς την ΕΕ που παρουσίασε η Ευρ. Επιτροπή. Οι ευρωβουλευτές είχαν στην Άγκυρα επαφές και συζητήσεις με Τούρκους αξιωματούχους, ανάμεσά τους τον Τούρκο Υπ. Εξωτερικών Αλί Μπαμπατσάν, τον Πρόεδρο της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Κοκσάλ Τοπτάν, τον Αντιπρόεδρο της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ- Τουρκίας Γιασάρ Γιακίς, εκπροσώπους ΜΚΟ και της Κοινωνίας των Πολιτών.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΕΕ για το 2008 Εκτύπωση
25.10.07

Τη συμπερίληψη των τροπολογιών ελληνικού ενδιαφέροντος κατά την έγκριση σε πρώτη ανάγνωση του προϋπολογισμού της ΕΕ για το 2008 από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου χαιρέτισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμών κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι η υπερψήφιση των συγκεκριμένων τροπολογιών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις προσπάθειες του προκατόχου του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά και όλων των μελών της Κ.Ο. της ΝΔ. Ειδικότερα ψηφίστηκαν οι εξής τροπολογίες:

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρεμιέρα" των δύο νέων ευρωβουλευτών της ΝΔ Εκτύπωση
09.10.07

Επίσημα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους συμμετέχοντας στις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, οι δύο νέοι ευρωβουλευτές της ΝΔ, κκ. Μαργαρίτης Σχοινάς και Μανώλης Αγγελάκας, οι οποίοι αντικατέστησαν τους κκ. Αντώνη Σαμαρά και Κωστή Χατζηδάκη που εξελέγησαν βουλευτές στην Ελλάδα.

Ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1962 και σπούδασε Νομικά στο ΑΠΘ, Δημόσια Διοίκηση και Πολιτική στο London School of Economics και Κοινοτική Διοίκηση στο Κολέγιο της Ευρώπης στη Bruges. Υπήρξε ερευνητικός υπότροφος Robert Schuman στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εργάστηκε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από το 1990 και έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στα Ιδιαίτερα Γραφεία ξένων Επιτρόπων (1992-1994 και 1999-2004) καθώς και ως Διευθυντής Ενημέρωσης στην Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα (1994-1999). Έχει ασχοληθεί με θέματα μεταφορών, ενέργειας, ενημέρωσης, πολιτισμού και επικοινωνίας, καταναλωτών και δημόσιας υγείας. Από τον Ιούνιο του 2004 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή του Ιδιαίτερου Γραφείου του πρώτου Επιτρόπου της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κ. Μάρκου Κυπριανού, με αρμοδιότητα τα θέματα Δημόσιας Υγείας, Προστασίας του Καταναλωτή και της Ασφάλειας Τροφίμων. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Ο κ. Σχοινάς είναι μέλος της Επιτροπής Προϋπολογισμών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής και μέλος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ-Τουρκίας.

Τελευταία ανανέωση ( 23.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχή < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 Επόμ. > Τέλος >>

Αποτελέσματα 113 - 115 από 115
 
Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής
 
  Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής   Μαργαρίτης Σχοινάς  - Ευρωβουλευτής  
   
© 2024 Μαργαρίτης Σχοινάς - Ευρωβουλευτής
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla